Wróciłem sobie spokojnie spacerkiem z Zakładowego Juliebord-u...!!!
- I co widzę ... ?
---
-Ano ...zazdrosny ..."brzydal"... wylewa pomyje myśląc , że komuś zrobi przykrość ...!.
---
-Inny ktosik , stara się Mnie podpuścić ... , do pyskówki z powodu szambowatej wypowiedzi ..."brzydal"...-a.. .
---
-I tylko ..."barbara67"... Twardo broni Swojej Pozycji .... TAK TRZYMAJ...
---
..."brzydal"... napisał iż jestem ...NIERÓB...!!! .
---
I MA SŁUSZNĄ RACJĘ ...!!!
---
Przecież każdy POLAK , który w NORGE zapiernicza , jak w obozie Koncentracyjnym , ponieważ boi się utraty pracy w Norge ... . Widząc innych pracujących ...NORMALNIE i BEZSTRESOWO ... mówi wszem i wobec iż ...NORWEDZY...są TOTALNYMI... NIEROBAMI ... .
---
A ponieważ JA osobiście ...pracuję bezpośrednio z Norgami , to też jestem postrzegany przez innych Rodaków jako Nierób...!!! .
---
I bardzo dobrze ...!
Niech tak mówią ... bo cóż innego Im pozostało ...
---
I by podnieść Innym ciśnienie ... to Napiszę ...
---
IŻ JA , fizyczny pracownik , w firmie Norweskiej ... rozpoczynam pracę o godzinie ...ÓSMEJ...RANO ... od wypicia kubka kawy... , tak , tak... Panie ..."brzydal"...
---
Za wypicie Kawy , firma też Mi płaci pieniądze ...
---
Następnie jadę na dane zadanie i markuję pracę jak każdy szanujący się NIERÓB NORG... ponieważ nie mam innego wyjścia ... wszak pracuję w parze właśnie z Norgiem , a nie z przygłupim koncentracyjnym Polaczkiem...
---
Za 15 minut Jedenasta , wsiadam do auta i jadę do firmy na KAWĘ i śniadanie ... i siedzę tam ...CAŁE BITE PÓŁ GODZINY...!!! .
---
Ponieważ jest to MÓJ PRYWATNY CZAS na odpoczynek...i regenerację ...
---
O jedenastej wsiadam do auta i jadę dalej do "PSEUDO"...pracy ...
---
Za 15 minut 16 znowu wsiadam do auta i jadę na bazę ... by zakończyć zasłużoną służbę , na rzecz Mojej Macierzystej Firmy ... i tak prawie codziennie ...
---brzydal napisał:
...polski fjoletowy nierob i alkoholik ...
PO PRACY , TO JA MOGĘ OSOBIŚCIE...ROBIĆ , CO MNIE SIĘ ŻYWNIE PODOBA ...
... Ważne by dnia następnego , być TRZEŹWYM ... ponieważ w pracy przede wszystkim jestem ostatnio kierowcą .
---
Ot ... "brzydal"...ostatnio staczasz się na DNO ... i nie ważne co to słowo , akurat Innego znaczy...